css templates

.


Hair mesotherapie 

Anti-Haaruitval / Haar en hoofdhuid verbetering.
Mesotherapie kan goede resultaten geven op het gebied van haarverbetering. Na een opbouw van een aantal behandelingen wordt het haar weer steviger en gezonder. Ook de hoofdhuid word hierbij gehydrateerd.
De behandeling is vooral effectief bij beginnende haaruitval, dunner wordend haar (bijvoorbeeld door het verouderingsproces of een tekort aan voedingsstoffen) en haar dat zwakker is geworden door ziekte of medicatie. Door middel van oppervlakkige prikjes onder de opperhuid (plm 1mm diep) met een speciale vitamine cocktail, stimuleren we de haargroei en wordt het gezonder en voller. Deze injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten. Zowel bij mannen als vrouwen geeft de behandeling zeer goede resultaten.
Over de behandeling:
Er is eerst een opbouwkuur nodig van minimaal drie behandelingen per twee weken, daarna een onderhoudsbehandeling per drie maanden. Na één behandeling verminderd gelijk het haaruitvalproces en wordt de aanmaak van nieuwe haren al gestimuleerd. Uiteraard kijken we samen hoeveel behandelingen er voor u nodig zijn. En stellen we een behandelplan op.


Runningstraat 7 4726 bb Heerle
+31 (0)6 1241 06 74
kvk nr : 74773682 | Btw-nummer: NL002246173B92